İngilizce , İngilizce Testler

İngilizce Testler

ingilizce,ingilizce testler,ingilizce

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  ) 

Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. The moment I saw the bus at the bus stop ahead, I started to run……I could in order to catch it.

A) faster than

B) too fast that

C) fast enough

D) as fast as

E) so fast that

2. Sanskrit is……difficult language and is of …… practical use that few people even attempt to study it.

A) as / few enough

B) too / such a little

C) a very / too few

D) such a / so little

E) so / as little

3. The Mayan civilization……to exist long before the first Europeans …… in the Americas.

A) was ceasing / will arrive

B) has ceased / would arrive

C) had been ceasing / have arrived

D) ceased / are arriving

E) had ceased / arrived

4. …….you have graduated from university and started working, you will realize ……fun it was being a student.

A) Hardly / what

B) When / so

C) Not only / that

D) Once / how much

E) How/ so much

5. You failed all of your exams this semester because you……computer games when you…….

A) were playing / should have been studying

B) could be playing / used to study

C) had to play / ought to study

D) played / must have been studying

E) have been playing / were studying

6. …….in 1513, the Piri Reis map accurately……the outlines of parts of South America.

A) Having drawn / showed

B) Drawn / shows

C) To draw / has shown

D) To be drawn / was showing

E) Being drawn / will be showing

 7. Many writers say that they never enjoy writing another book……they enjoyed writing their first one.

A) so much that

B) as much as

C) the most than

D) too many as

E) enough as

8. …….education a person has……. chance there is of him or her earning low wages.

A) A little / no

B) Little / much

C) Plenty of / a few

D) The less / the more

E) Several / many

9. …….told me that there was a party last night, so 1 just stayed home and didn’t do…….

A) Someone / anywhere

B) Anyone / nothing

C) Somebody / nowhere

D) Everyone / no more

E) No one / anything

10. Happy……his research paper with two days……, Arnie decided to celebrate with his friends.

A) finishing / having spared

B) finished / to have spared

C) being finished / to be spared

D) to finish / sparing

E) to have finished / to spare

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. D
2. D
3. E
4. D
5. A
6. B
7. B
8. D
9. E
10. E

1. With its excellent beaches,…… fascinating historical buildings, Malta is one of the most attractive destinations in the Mediterranean.

A) as well as

B) rather more

C) each other

D) so much

E) provided that

2. …….there is a major athletics event, some of the competitors are sure to be found using banned substances.

A) No matter

B) Whenever

C) Unless

D) Although

E) By the time

3. …….I like going to parties, if I go too often, I get bored.

A) However

B) In case

C) As though

D) Because

E) Much as

4. …….to get the full benefit of this course, it is essential that you attend all the lectures.

A) As long as

B) Owing

C) In case

D) Unless

E) in order

 

5. …….the rain stopped, it was too late to start the match.

A) As long as

B) Due to

C) Owing to

D) By the time

E) As far as

6. When you get to the rendezvous point, make sure you are carrying a copy of today’s Times in your right hand; ……, our agent will not know who you are.

A) in order that

B) thus

C) otherwise

D) whether

E) moreover

 7. While some young people spend their entire salary on going out with friends, others are more thrifty and save…… they can.

A) so much that

B) as much as

C) no matter

D) likewise

E) in order that

8. …….had Andy arrived home……Flo began to shout at him for staying out so late.

A) No sooner / as

B) Barely / when

C) Not only / that

D) Both / and

E) So soon / as

9. You should always ask around at different travel agents……be sure to get the best deal.

A) besides

B) so that

C) In case

D) therefore

E) so as to

10. …….the curfew, no one will be allowed on the streets after 8 o’clock.

A) In case

B) So that

C) In order to

D) On account of

E) Unless

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. A
2. B
3. E
4. E
5. D
6. C
7. B
8. B
9. E
10. D

1. Let’s not pick these strawberries until tomorrow so that they get sweet……. to be eaten.

A)enough

B) more

C) much

D) rather

E) most

2. I……you a secret like this if I ……., you.

A) don’t tell / won’t trust

B) am not telling / haven’t trusted

C) wouldn’t tell / didn’t trust

D) haven’t told / wouldn’t trust

E) wasn’t telling / don’t trust

3. I……all of the words I……to know for the final exam by the end of next month.

A) will have memorized / will need

B) was memorizing / had needed

C) have memorized / need

D) have been memorizing / needed

E) memorize / will have needed

4. The people from……I am descended were hearty seafarers.

A) what

B) that

C) whose

D) where

E) whom

5. …….on strike in one factory, the workers were considering …… to spread the action to neighbouring factories.

A) To go / being tried

B) Gone / to try

C) To have gone / try

D) Going / to be tried

E) Having gone / trying

6. Even though it was expensive, we decided to fly because it……too much time by bus.

A) should be taking

B) ought to take

C) would have taken

D) must have taken

E) has to take

 7. …….he told you must have been good news, because you haven’t stopped smiling since.

A) Whomever

B) Whatever

C) However

D) Whenever

E) Whoever

8. When we visited the Singhs, I told them that, since I was used to…… spicy food, there was no need for Mrs. Singh……down her cooking for me.

A) eat / toned

B) being eaten / toning

C) eaten ‘to have toned

D) having been eaten / being toned

E) eating / to tone

9. I had to attend a family reunion last night at my mother’s insistence, but I’d rather……at home.

A) stayed

B) was staying

C) have stayed

D) having stayed

E) to stay

10. Despite travelling all over world, Rupert returned home having learned absolutely…….

A) anything

B) what else

C) everywhere

D) someone

E) nothing

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. A
2. C
3. A
4. E
5. E
6. C
7. B
8. E
9. C
10. E

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>