İngilizce | İngilizce Test

 
İngilizce, İngilizce Test ve Sorular

İNGİLİZCE TEST

1 -  Özel İngilizce Ders ( Birebir - Özel İngilizce Ders )

2 -  Özel İngilizce Ders ( 4 kişi - Grup özel İngilizce  Ders )

1 -  Choose the correct response to fill the gap. ( Boşluklar1 doldurmak için doğru cevabı seçin )

 

1.Jane drives ____________ car to work on Saturdays.

A)  my
B)  her
C) their

2.This painting is ____________ than his last one.

A)best
B) good
C) better

3.I understand ____________ you want to learn English.

A) but
B) because
C) that

4.Jane would like ____________ to the cinema.

A) going
B) go
C) to go

5."I'm a doctor. And ____________ do you do?"

A) how
B) what
C) who

6.____________book is by Hemingway.

A) Those
B) These
C) This

7.We're hungry! Are there ____________ sandwiches left?

A) a lot
B) any
C) some

8.I go to the mountains ____________ in the summer.

A) a lot of
B) many
C)  very often

9.They're the books ____________ the table.

A) on
B) in
C) in front

10.They want to visit England ____________ they like British culture.

A) but
B) because
C) that

11.Can I have ____________ fruit, please?

A) a lot
B) any
C) some

 

 

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1) B
2) C
3) C
4) C
5) B
6) C
7) B
8) C
9) A
10) B
11) C

2 -  Choose the correct response to fill the gap. ( Boşlukları doldurmak için doğru cevabı seçin )

1.____________ painting over there is beautiful.

A) That
B) These
C) Those

 

2.She works hard during the day and sleeps well ____________ night.

A) at
B) at the
C) in the

 

3.The cheese is ____________ the eggs.

A) behind
B) in front
C) in

 

4.They can ____________ chess very well.

A) play
B) to play
C) playing

5.I ____________ go jogging on the beach at the weekend.

A) a lot of
B) much
C) often

6.I'd like ____________ fruit, please.

A) a lot
B) any
C) some

7.I'm fat ____________ Tim is thin.

A) but
B) because
C) that

8."She is fine. And ____________ is your wife?"

A) how
B) what
C) who

9.Tom is a ____________ football player than Peter.

A) bad
B) worse
C) worst

10.I play games on ____________ computer in the evenings.

A) your
B) her
C) my

 

CORRECT ANSWERS  ( Doğru yanıtlar )

1) A
2) A
3) A
4) A
5) C
6) C
7) A
8) A
9) B
10) C

No Comments Yet.

Leave a reply

web tasarim