İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Çalışma Soruları

İngilizce Dersleri, Yds Exercises Ve Çalışma

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) The 89th remained at Donelson only a few days before…………… to join the Army of the Cumberland under the command of Major General William Rosecrans near Carthage; there, Foraker …………….to second lieutenant.

A) being sent / is  promoted
B) being sent / has been promoted
C) being sent / was promoted
D) was sending / was promoted
E) to be  sent / was promoted

2 ) San Francisco is the fourth most populous city in California, after Los Angeles ………….. Hollywood has in.

A) where
B) when
C) which
D) in which
E) by which

3 ) The city is also the financial and cultural hub………… the larger San Jose-San Francisco-Oakland metropolitan area, ………….a population of 7.6 million.

A) of / by
B) in / to
C) for / at
D) about / in
E) of / with

4 ) The 1980s also saw a dramatic increase in the number of homeless people in the city, an issue that remains today, ……… many attempts to address it.

A) despite
B) owing to
C) because of
D) such as
E) so that

5 ) Mayor Michael Bloomberg immediately challenged the Census Bureau’s 2010 population count of 8,175,133 ………….. representing an undercount upon release.

A) that
B) so
C) since
D) thanks to
E) as

İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Çalışma

6 ) ……………. its sharp topography and maritime influences, San Francisco exhibits a multitude of distinct microclimates.

A) In spite of
B) In case of
C) Instead of
D) as a result of
E) Because of

7 )………… the 1990s, the demand for skilled information technology workers from local startups and nearby Silicon Valley ………………. white-collar workers from all over the world and created a high standard of living in San Francisco.

A) has been attrected
B)  attrected
C)  was attrected
D) was attrecting
E) has attrected

8 ) They also protect neighborhoods directly to their east………….. the foggy and sometimes very cold and windy conditions experienced ………. the Sunset District.

A) at / for
B) in / in
C) to / on
D) from / in
E) by / from

9 )  …………. it is surrounded on three sides by water, San Francisco’s weather is strongly influenced by the cool currents of the Pacific Ocean.

A) Even though
B) Since
C) Even if
D) Just as
E) As soon as

10 ) As of 2011, New York City had 5,937 high-rise buildings……………….550 completed structures were at least 100 meters high, both second in the world after Hong Kong.

A) which
B) that
C) where
D) what
E)  of which

İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Çalışma

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) A
3 ) E
4 ) A
5 ) E
6 ) E
7 ) E
8 ) D
9 ) B
10 ) E

 Yds Exercises Ve Çalışma