İngilizce Dersleri , YDS EXERCISES VE DENEME SORULARI

İngilizce Dersleri , YDS Exercises Ve Deneme Çalışması

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) In 1878, he ran for state’s attorney for Hamilton County ………… Cincinnati is located but was defeated in another Democratic sweep.

A) whether
B) moreover
C) in addition
D) which
E) where

2 ) Until mid-1888, Foraker had the enthusiastic support of Hanna, who, ……….. still boosting John Sherman for president, was a generous contributor to the governor’s 1885 and 1887 campaigns.

A) while
B) so
C) because
D) since
E) like

3 ) In 1885, soon after Foraker’s inauguration, Hanna advocated the appointment of William M. Bayne, while Congressman McKinley ………….the name of Edwin Hartshorn.

A)  was advocated /  pressed
B) has advocated /  was pressed
C)  has been advocated /  has pressed
D) had advocated /  pressed
E) advocated /  pressed

4 ) No other month begins or ends on the same day of the week ……….. May in any year, neither does any other month have the most alpha males born.

A) but
B) so
C) therefore
D) as
E) for

5 ) Usually one Saturday in May is chosen, ……….. the contest has been held on a Thursday in 1956 and as early as March.

A) although
B) when
C) as soon as
D) what is more
E) whatever

İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Deneme

6 ) And ……………….. the delegations arrive in the host city many days before the event.

A) therefore
B) because
C) consequently
D) in addition to
E) besides

7 )  …………… workers’ flats were equipped with a gas stove, gas distribution would go through a coin meter.

A) What
B) Where
C) Whether
D) However
E) In case

8 )  The Penang and European chambers of commerce each nominated one unofficial, ……….. the Governor nominated the others on an ethnic basis.

A) hence
B) because
C) while
D) since
E) nowthat

9 )  …………. the November election, Foraker met with Hanna and was amazed to learn that President-elect McKinley and Hanna planned that Sherman would be appointed Secretary of State and that the industrialist would take Sherman’s place in the Senate.

A) Whenever
B) Although
C) Whether
D) So long as
E) After

10 ) ………….. each of the semi-finals three dress rehearsals are held.

A) Because
B) Since
C) Provided
D) Before
E) If

İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Deneme

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) E
2 ) A
3 ) E
4 ) D
5 ) A
6 ) C
7 ) B
8 ) C
9 ) E
10 ) D

Yds Exercises Ve Deneme