İngilizce Dersleri, Yds Sınav Ve Denemesi Sonucu

İngilizce Dersleri, Yds Sınav Ve Denemesi Sonuçları

 

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) ………………….. a clampdown from the authorities, the Five Families erupt in open warfare and the brothers fear for their safety. In 1948, the United States replaced piecemeal financial aid programs with a comprehensive Marshall Plan, which pumped money into the economy of Western Europe, and removed trade barriers, while modernizing the managerial practices of businesses and governments.

A) Thanks to
B) Despite
C) Owing to
D) İn case of
E) As well as

2 ) The cigarette has evolved much since its conception; ……….., the thin bands that travel transverse to the “axis of smoking” are alternate sections of thin and thick paper to facilitate effective burning when being drawn, and retard burning when at rest.

A) as well
B) such as
C) for example
D) so much
E) therefore

3 ) …………………. the Corleone family is presented as immensely rich and powerful, no scenes depict prostitution, gambling, loan sharking or other forms of racketeering.

A) Although
B) Provided that
C) If only
D) Unless
E) As

4 ) ……………….having three nominees for the Best Supporting Actor award, they all lost to Joel Grey in Cabaret.

A) Even though
B) Because
C) As
D) Despite
E) Owing to

5 )………………… football continued to be played in various forms throughout Britain, its “public” schools are widely credited with four key achievements in the creation of modern football codes.

A) When
B) Once
C) So long as
D) Unless
E) while

6 ) The Roman legions, ……………..had reached an unprecedented number because of the civil wars, were reduced to 28.

A) which
B) where
C) whatever
D) how
E) that

7 ) Despite this, McClellan ………………from command for refusing to pursue Lee’s crippled army.

A) was relieved
B) is relieved
C) has relieved
D) will relieve
E) is being relieved

8 ) …………… their existence is considered proven, there is some doubt as to whether they were as widespread as was once thought, as many were identified only according to the layout of building remains, and not by means of surviving records or finds of medical tools.

A) Unless
B) As though
C) Since
D) While
E) Because

9 ) However, because it requires a longer growing season to allow for establishment of the plants each year, and …………… the increased costs in terms of forming and covering the mounds and purchasing plants each year, it is not always practical in all areas.

A) accordance with
B) instead of
C) in case of
D) in addition to
E) because of

10 ) News articles at the time proclaimed it was the first film to gross $100 million North America, ……………such accounts are erroneous since this record in fact falls to The Sound of Music, released in 1965.

A) for
B) since
C) so
D) but
E) while

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) B
2 ) C
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) A
7 ) B
8 ) D
9 ) E
10) D

İngilizce , Yds Sınav Ve Denemesi