İngilizce , İngilizce Testler Ve Soruları

İNGİLİZCE DENEME SINAVI

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. The captain……the rope so tightly round the post that I…… it.

A) was tying / haven’t undone

B) has tied / wouldn’t undo

C) had tied / couldn’t undo

D) ties / can’t have undone

E) would tie / can’t undo

2. …….both the Balkan Wars and World War I, women took on extra work…… the men were away at the front.

A) was tying / haven’t undone

B) has tied / wouldn’t undo

C) had tied / couldn’t undo

D) ties / can’t have undone

E) would tie / can’t undo

3. We’ve been given a list of books …… throughout the semester, but some are so rare that……them will be difficult.

A) having read / to find

B) to be read / finding

C) to read / being found

D) to be reading / to have found

E) reading / to be found

4. On the Richter scale, the size of an earthquake Is measured by……energy is released when the fault line moves.

A) the more

B) how much

C) such a lot of

D) whether

E) more than

5. ……to get up at 4:30 every morning was the most difficult part of…… in a monastery for a month.

A) To have / to have lived

B) Had / to live

C) Have / to be living

D) Having had / lived

E) Having / living

6. Dave hasn’t worked since he had a serious accident on the assembly line at the soft drinks factory,……?

A) has he

B) hadn’t he

C) wasn’t it

D) hasn’t there

E) was there

7. Down syndrome,……by an additional chromosome, usually……in mental impairment and other conditions.

A) is caused / will result

B) to be caused / was resulted

C) causing / is resulted

D) caused / results

E) was caused / resulted

8. …..we get to the airport, ……time we will have for shopping before take-off.

A) As much / the least

B) So much / that

C) Whenever/just as

D) The more / the less

E) The sooner / the more

9. Even though there are many oases in the Sahara, the desert is……immense ……travellers may go for days before reaching them.

A) more / than

B) much / as

C) how / for

D) too / while

E) so / that

10. The television channels……special bulletins every hour today because the prime minister……desperately ill.

A) broadcast / will have been

B) had broadcast / has been

C) are broadcasting / is

D) will broadcast / had been

E) were broadcasting / will be

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. C
2. A
3. B
4. B
5. E
6. A
7. D
8. E
9. E
10. C

2 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. Because of the hurricane, by January, the farmers who —- will have little or nothing to harvest and —- the few reserves they have.

A) were affected / had exhausted

B) affected / were exhausted

C) have affected / will be exhausting

D) will affect / have been exhausted

E) were affected / will have exhausted

2. Some students do very well in class even when they don’t study, while —- struggle to maintain their average grades in spite of studying very hard.

another

other

the other

others

the others

3. According to a recent survey, respect for the other partner is just —- important in a romantic relationship —- it is in a friendship.

so / to

neither / or

much / than

as / as

too / as

4. More than 120 people are believed —- when the pilot of the Boeing 767 tried to land his plane into the Indian Ocean off the Comoro Islands after running out of fuel.

having died

to have been died

to die

to have died

dying

5. One of the deadliest hijackings took place in 1977, when terrorists identified as the Japanese Red Army —- a Malaysian airlines jet traveling to Kuala Lumpur.

took over

showed up

grew up

held on

relied on

6. It was while I —- on the banks of the river running through the crowded park that I —-an old friend of mine.

am waiting / come across

was waiting / had come across

have been waiting / came across

had waited / come across

was waiting / came across

 7. Some writers work individually, while —-form —- own writing teams for a particular project or may always write as a team.

another / they

other / theirs

the other / his

others / their

the others / their

8. Some sweaters made by villagers are —-tightly woven —- they are almost water proof.

as / as

such / that

so / that

too / that

so / as

9. The hurricane Wilma, which hit South Florida, is considered by many —- the most powerful in U.S. history.

having been

have been

to being

to have been

being

10. If the necessary decisions —- in the first place by the government they —- to find excuses for the inconvenience now.

A) has been made / won’t be trying

B) were made / wouldn’t have been trying

C) had been made / wouldn’t be trying

D) were making / wouldn’t be trying

E) are made / wouldn’t be tried

11. The fact that George has won every single game he played, makes us think that he —- a lot.

may be practiced

must have practiced

were supposed to practice

should have practiced

could practice

12. I live in Washington D.C. —- the U.S. governors make very important decisions for their people’s welfare.

which

where

to whom

that

of which

13. No country in history has ever built —- many wonderful buildings —- Greece has.

so / that

such / that

so / as

very / that

too / as

14. The new building at the corner of the street will have to be —- as it hasn’t been built to be quake-proof.

took after

looked after

put out

stood for

pulled down

15. The most common method of thieves nowadays is to steal the entire safe and move it to a location where they have the time and tools to —- the safe and remove its contents.

take apart

cut down

put out

run into

get over

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. were affected / will have exhausted
2. others
3. as / as
4. to have died
5. took over
6. was waiting / came across
7. others / their
8. so / that
9. to have been
10. had been made / wouldn’t be trying
11. must have practiced
12. where
13. so / as
14. pulled down
15. take apart
İngilizce , İngilizce Testler