İngilizce , İngilizce Testler ve Sorular

İNGİLİZCE DENEME SINAVI

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldurun)

 

1. Fortunately, he……by a construction worker as he……, and so they rescued him immediately.

A) has been noticed / fell

B) was noticing / has fallen

C) was noticed / was falling

D) would be noticed / had fallen

E) had noticed / would fall

2. There may be catastrophic climate change……people don’t recognize and combat the dangers of global warming.

A) just as

B) therefore

C) if only

D) due to

E) provided that

3. What’s wrong, Chester? You look…….. you’ve heard some bad news.

A) in case

B) as long as

C) as if

D) however

E) no matter

4. Some people prefer the security of a regular salary, while others……their own business, despite the risks involved.

A) are supposed to start

B) must have started

C) could start

D) would rather start

E) will have started

5. If Paul……attention, he……that Agatha has been crying a lot recently.

A) were paying / might realize

B) has paid / realized

C) pays /would realize

D) will have been paying / has realized

E) would pay/ had realized

6. The people……family members disappeared during the protest are marching on the parliament building.

A) why

B) whose

C) what

D) where

E) when

7. A new shopping mall is……where our little league baseball team used…….

A) building / to playing

B) to be built / to play

C) to have built / play

D) to build /play

E) built/ playing

8. Tony has recovered from the flu, but he is still……..to play football.

A) as weak

B) so weal

C) the weakest

D) weak enough

E) too weak

9. Alicia, I’ve never met……as stubborn as you are.

A) anybody

B) everyone

C) the one

D) no one

E) nobody

10. I wish I knew what was going to happen next, ……?

A) wasn’t it

B) do I

C) was it

D) don’t you

E) didn’t I

CORRECT  ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. C
2. E
3. C
4. D
5. A
6. B
7. B
8. E
9. A
10. D

2 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. Bill Is a man …… is interesting to talk with, but…… stories about himself are so incredible that not many people believe them.

A) which / that

B) who / whose

C) that / what

D) whom / when

E) what / whom

2. …….how hard she tries, Andy Capp’s wife cannot convince him to look for a job.

A) In case

B) However

C) Since

D) No matter

E) Even if

3. The people for …… I work have gone on holiday, so the office has been quite relaxed this week.

A) whom

B) who

C) what

D) that

E) whose

4. I hope that you……what you are looking for by the time I…….

A) have found / will return

B) will have found / return

C) will find / returned

D) found / am returning

E) had found / was returning

5. You haven’t read the new book that has been so highly acclaimed yet,……?

A) haven’t you

B) has it

C) hasn’t it

D) isn’t it

E) have you

6. I can hardly go to any concerts the high price of the tickets.

A) on account of

B) supposing

C) whereas

D) in case

E) as if

7. There are buses……hour, but with the security situation so unsettled, no one is sure……the journey will take.

A) every / how long

B) all / however

C) each / how often

D) most / how much

E) whole / how many

8. The president cannot decide how to deal with the crisis, and……his advisors.

A) so do

B) nor are

C) neither can

D) as can

E) so can

9. My father gave me two English books ……he thought I would be able to read, but in fact……was suitable for my level.

A) that / some

B) who / none

C) whose / each

D) when / both

E) which / neither

10. Both of the job offers are interesting, but the position in Izmir seems to be ……suitable for me.

A) much

B) more

C) such

D) ever

E) even

CORRECT  ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. B
2. D
3. A
4. B
5. E
6. A
7. A
8. C
9. E
10. B

3 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

. When……for olive oil, “refined” means that the oil……chemically to neutralize acid content.

A) using /will have treated

B) used / has been treated

C) to use / will be treated

D) being used / treated

E) uses / is being treated

2. …….of the countries of Western Europe used to have its own currency, but now …… of them use the euro.

A) Either / any

B) All / whole

C) Each / most

D) Most / too much

E) Whole / every

3. …….I not seen it with my own eyes, I ……it.

A) Were / must not have believed

B) Was / shouldn’t have believed

C) Am / don’t believe

D) Had / wouldn’t have believed

E) Have / didn’t believe

4. In some countries, there is either…… rain, when the crops don’t grow properly, or ……. when land and houses are washed away by floods.

A) so much / enough

B) too little / too much

C) such a little / much more

D) the less / the more

E) the least / the most

5. Apart from……problems we had in communicating, we……enjoyed our holiday.

A) the little / whole

B) some / either

C) the few / all

D) enough / most

E) most/ none

6. …….fully, the Himalayas…… at sunrise.

A) To be appreciated / should be seen

B) To appreciate / must see

C) Appreciating / ought to be seen

D) Having appreciated / will be seen

E) Appreciated / have to see

7. The book 1421,……claims that the Chinese came to the Americas in that year, was written by a man……is a former British naval officer.

A) where / whom

B) which / who

C) how / when

D) when / where

E) who / what

8. …….out of school as a teenager, Maurice decided later in life …… up his education where he had left off.

A) Being dropped / took

B) Dropping / to be taken

C) To drop / taking

D) Having dropped / to take

E) Dropped / being taken

9. …….opium is being grown in Afghanistan this year……last year.

A) Much more /than

B) So much / as

C) The most / more

D) Too many/that

E) Enough / than

10. We were surprised……James……so soon after his car accident.

A) being seen / walked

B) to see / walking

C) to have seen / to walk

D) seen / walk

E) seeing / to have walked

CORRECT  ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. B
2. C
3. D
4. B
5. C
6. A
7. B
8. D
9. A
10. B

İngilizce , İngilizce Testler