İngilizce , İngilizce Testler Alıştırma

İNGİLİZCE DE TESTLER

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. Sarah…..a vegetarian three years ago after watching a documentary on animal rights, and she……meat since then.

A) became / hasn’t eaten

B) had become / doesn’t eat

C) was becoming / isn’t eating

D) would become / didn’t eat

E) has become / hadn’t eaten

2. …….the president began to speak, protestors began chanting anti-war slogans.

A) Already

B) Even

C) No longer

D) The moment

E) Provided that

3. …….a loss……a draw will be any good to us in this match—we have to win, or we’re out of the

A) Both / and

B) Neither / nor

C) Either / or

D) Hardly / when

E) Such / as

4. Since an earthquake……at any time, it is always best to be prepared,

A) will have occurred

B) has occurred

C) must have occurred

D) ought to occur

E) might occur

5. Since Tim lives in Mexico but speaks no Spanish, I wonder……he manages to talk to his neighbours and do his shopping.

A) which

B) what

C) how

D) whom

E) why

6. I wish that I……Tammy  that he won’t be chosen for the school basketball team.

A) haven’t been telling

B) won’t have to tell

C) don’t have to tell

D) didn’t have to tell

E) shouldn’t be telling

7. Not……as a finalist in the spelling competition caused young Scott …… from depression for months afterwards.

A) to choose / suffering

B) being chosen / to suffer

C) to have chosen / to be suffered

D) choosing / to have suffered

E) to be chosen / suffered

8. Frank Lloyd Wright was a pioneer architect whose ideas were……ahead of his time, and he had to fight for acceptance of every new design.

A) that

B) such

C) better

D) well

E) too

9. …….who is acquainted with Tom  knows that they can always rely on…….

A) Everyone / her

B) Someone / his

C) Whoever / him

D) Nobody / hers

E) Anybody / he

10. Wandering aimlessly, Sam found…… in the kind of neighbourhood that his mother had warned……not to go into.

A) his own / her

B) him / himself

C) himself/ him

D) he / his

E) his / herself

CORRECT ANSWERS OF THE QUESTIONS ( Soruların Doğru Yanıtları )

1. A
2. D
3. B
4. E
5. C
6. D
7. B
8. D
9. A
10. C

2 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldururun )

1. Ferdinand Magellan was the first European who …… through the strait that……ever since then as the Strait of Magellan.

A) was sailing / will be known

B) has sailed / would be known

C) had sailed / had been known

D) sailed / has been known

E) had been sailing / is known

2. The car had been damaged to…… extent……the mechanic said that it wouldn’t be worth repairing.

A) the same /as

B) a similar / to

C) such an / that

D) more / than

E) the most/ as

3. You’d better go by car rather than take a taxi,……you need to take Jeff home from the hospital.

A) such as

B) in case

C) despite

D) otherwise

E) however

4. This supermarket seems to be getting crowded. We……before the checkout lines start getting too long.

A) may hurry

B) should have hurried

C) must have hurried

D) used to hurry

E) had better hurry

5. Unless you have something meaningful to say, I……not listen to you.

A) could

B) used to

C) would rather

D) would

E) ought

6. …….a disappointing speech the president made last night!

A) How

B) That

C) Why

D) Which

E) What

7. …… to the Middle East by merchants, the Sanskrit tales……as the Pancha Tantra eventually came to Europe, where they inspired the French author La Fontaine.

A) Having been taken / known

B) Taken / to know

C) Being taken / knowing

D) To take / being known

E) To be taken / having known

8. …….over 600 years ago, the poetry of Geoffrey Chaucer is still among the best……in the English language.

A) Wrote / produced

B) To be written / to produce

C) Having written / being produced

D) To have written / producing

E) Written / to have been produced

9. Melissa is not……to travel first-class and stay in 5-star hotels, but she enjoys budget travel because she meets……people.

A) as rich / too interesting

B) the richest / so interesting

C) rich enough / more interesting

D) too rich / Interesting enough

E) so rich / such an interesting

10. The reviewers loved Ed’s first book, but …… his others have been severely criticized by…….

A) all / them

B) every/ him

C) both / theirs

D) each / it

E) whole / they

CORRECT ANSWERS OF THE QUESTIONS ( Soruların Doğru Yanıtları )

1. D
2. C
3. B
4. E
5. C
6. E
7. A
8. E
9. C
10. A
İngilizce , İngilizce Testler