İngilizce , İngilizce Testler ( Orta ve Orta Üstü ) Alıştırmalar

İNGİLİZCE DENEME SINAVI

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 –  Fill in the blanks suitable words ( Boşlukları uygun kelimelerle doldurun)

 

1. By the time Julia’s father……that she ……off with Tom, it was too late to prevent their marriage.

A) realizes / is running

B) realized / had run

C) had realized / runs

D) has realized / ran

E) will realize / has run

2. Rose……her bachelor’s degree, and she……her master’s degree next semester.

A) is obtaining / began

B) was obtaining / is beginning

C) had obtained / has begun

D) obtains / is going to begin

E) has obtained / will begin

3. The governor……so many mistakes that no one……her anymore.

A) has made / trusts

B) makes /trusted

C) was making / has trusted

D) had made /will trust

E) is making / had trusted

4. Peter, a high school friend of mine, ……in a photographic lab while he …… in Paris.

A) has worked / lived

B) had worked / has been living

C) has been working / has lived

D) was working / had lived

E) worked / was living

5. The first woman space tourist…… in Iran, but……most of her life in the United States.

A) to be born / spends

B) had been born / was spent

C) has been born / had spent

D) was born / has spent

E) born / is spending

6. Lhasa, the capital of Tibet,……more than 3,000 meters above sea level, which……It one of the highest cities in the world.

A) locates / has made

B) is located / makes

C) is locating / made

D) has been located / is making

E) was located / was made

7. A scientist……that he …… a way to create life.

A) is claiming / finds

B) was claimed / found

C) was claiming / is found

D) claimed / was found

E) claims / has found

8. A helicopter that……24 politicians ……missing in bad weather.

A) was carried / had been reported

B) has carried / will report

C) was carrying / has been reported

D) carries / has reported

E) is carried / is reported

9. By the time we……by a passing fishing boat, none of us……for three days.

A) were being rescued / ate

B) were rescued / had eaten

C) have been rescued / were eating

D) are rescued / have eaten

E) had been rescued / are eating

10. Could you repeat that, please? I’m afraid I……what you just…….

A) didn’t understand / said

B) can’t understand / will say

C) haven’t understood / say

D) don’t understand / are saying

E) won’t understand / have been saying

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. B
2. E
3. A
4. E
5. D
6. B
7. E
8. C
9. B
10. A

1. You……here an hour ago; I hope you have a good excuse.

A) were supposed to be

B) must have been

C) have been

D) ought to be

E) are going to be

2. Your daughter is almost…….age …. my son, so I’m sure they can easily make friends with each other.

A) such / that

B) the same/ as

C) similar/to

D) more / than

E) as / as

3. Though I said I wouldn’t lend you …. money, I will give you one last chance-……do you need this time?

A) some more / how often

B) any more / how much

C) too much / however

D) so many / how many

E) as much / how far

4. …….in the Pali language for 30 years, Dr. Seigal had the ability……the faults in Dr. Roth’s translations.

A) To specialize / to have spotted

B) Being specialized / having spotted

C) Having specialized / to spot

D) Specializing / to be spotted

E) To have specialized / spot

5. The suspect said he had…… to say and refused to answer …… questions.

A) something / none

B) anything / some

C) nothing / any

D) everything / each

E) no more / every

6. With heavy packages in my hand, I couldn’t walk …… to catch the train.

A) such fast

B) fast enough

C) so fast that

D) the fastest

E) faster than

7. Sarah told her husband that she could not stand……of his nagging, and that he had better start behaving better unless he wanted a divorce.

A) any more

B) no longer

C)so many

D) no more

E) much more

8. George Bernard Shaw is the only person ever to receive …… an Academy Award……a Nobel Prize.

A) both / and

B) whether / or

C) such / that

D) ever/ since

E) as / if

9. How I wish I …… my next holiday abroad, but considering how little I earn, it……very likely.

A) could spend / doesn’t seem

B) had spent / wouldn’t seem

C) would spend / didn’t seem

D) spent / hasn’t seemed

E) can spend / won’t seem

10. For the party, we prepared……enough food, just in case any unexpected guests arrived.

A) too much

B) much more

C) more than

D) rather than

E) so much

CORRECT ANSWERS ( Doğru Yanıtlar )

1. A
2. B
3. B
4. C
5. C
6. B
7. A
8. A
9. A
10. C

İngilizce , İngilizce Testler