Yds İngilizce Çalışmaları Konusu

İngilizce Yds Çalışmaları Hakkında

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

 

1 )………….. Sumner was the group’s primary guitarist, Curtis played the instrument on a few recorded songs and during a few shows.

A) As well as
B) Because
C) While
D) Before
E) As long as

2 ) The Jurassic North Atlantic Ocean was relatively narrow, …………. the South Atlantic did not open until the following Cretaceous period, when Gondwana itself rifted apart.

A) so
B) while
C) like
D) since
E) as

3 ) Ornithischian dinosaurs were less predominant than saurischian dinosaurs, ………… some like stegosaurs and smallornithopods played important roles as small and medium-to-large herbivores.

A) so
B) that
C) as
D) for
E) although

4 ) Ground white pepper is sometimes used in Chinese cooking or in dishes like salad, light-coloured sauces or mashed potatoes, ……….. black pepper would visibly stand out.

A) where
B) as
C) whereas
D) so
E) for

5 ) …………. the creation of the Commonwealth of Australia in 1901, Norfolk Island was placed under the authority of the new Commonwealth government to be administered as an external territory.

A) While
B) After
C) As soon as
D) Whereas
E) Whether

6 ) …………… the greater investment in raising the young and because foraging for food may occur far from the nest site, in all seabird species except the phalaropes, both parents participate in caring for the young, and pairs are typically at least seasonally monogamous.

A) Because of
B) In spite of
C) In case of
D) Instead of
E) As a result of

7 ) Albatross, which forage over huge areas of sea, have a reduced capacity for powered flight and are dependent on a type of gliding called dynamic soaring …………. the wind deflected by waves provides lift as well as slope soaring.

A) what
B) which
C) whomever
D) where
E) whose

8 ) ……………… the definition of seabirds suggests that the birds in question spend their lives on the ocean, many seabird families have many species that spend some or even most of their lives inland away from the sea.

A) Once
B) Until
C) Unless
D) Provided
E) While

9 ) The term is not normally applied to catching farmed fish, or to aquatic mammals, such as whales, ……….  the term whaling is more appropriate.

A) whatever
B) where
C) which
D) whose
E) by whjich

10 ) ………….. his death he became one of the most important medieval saints of England, with a cult centred at Durham Cathedral.

A) Whereas
B) If only
C) After
D) Since
E) Yet

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) B
3 ) E
4 ) A
5 ) B
6 ) A
7 ) D
8 ) E
9 ) B
10 ) C

 İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık