Yds İngilizce Çalışmaları Ve Hazırlık Konusu

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık Alıştırmaları

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

 

1 ) The city rarely receives the lake-effect snow that falls on these windward communities ……….. it is on the leeward side of the lake, meaning prevailing westerlies that cross the region pick up moisture from Lake Michigan only after passing Chicago.

A) although
B) unless
C) because
D) after
E) even if

2 ) ……….. successfully standing for re-election five times, and becoming Chicago’s longest serving mayor, Richard M. Daley announced he would step down at the end of his final term in 2011.

A)  Although
B) After
C) Because
D) If
E) As well as

3 ) …………. unlikely, large snowfalls do sometimes occur in late March and in early April.

A) Although
B) After
C) Because
D) So slong as
E) When

4 ) ……….. the site of the Chicago Portage the city emerged as an important transportation hub between the eastern and western United States.

A) So long as
B) After
C) Because
D) As
E) Although

5 )  …………….1919 these rules were improved by Karl Schelenz.

A)  Although
B)  Because
C)  As
D) After
E) In case

6 ) ……………, as offensive play has improved since the late 1980s, particularly the use of counter-attacks after a failed attack from the other team, goal-scoring has increased.

A) Therefore
B) Moreover
C) But
D) In addition to
E) Owing to

7 ) …………… a player contacts the ground inside the goal perimeter, or the line surrounding the perimeter, he must take the most direct path out of it.

A) Even though
B) if
C) Just as
D) Whereas
E) Once

8 )………… players usually use their feet to move the ball around, they may use any part of their body other than their hands or arms.

A) Bcause
B) Although
C) Even if
D) Once
E) Providing that

9 )  The number of players in each position determines the style of the team’s play; more forwards and fewer defenders creates a more aggressive and offensive-minded game, …………… the reverse creates a slower, more defensive style of play.

A) so
B) such as
C) while
D) as
E) for

10 )  ………… in 2008, the IFAB initially approved a fixed size of 105 m long and 68 m wide as a standard pitch dimension for A international matches,this decision was later put on hold and was never actually implemented.

A) Since
B) If only
C) Although
D) Because
E) Unless

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) B
3 ) A
4 ) D
5 ) D
6 ) C
7 ) B
8 ) B
9 ) C
10 ) C

 İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık