Yds İngilizce Çalışmaları Ve Sınavı Konusu

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavı Soruları

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

 

1 ) Pickled peppercorns, ………… green, are unripe drupes preserved in brine or vinegar.

A) but
B) also
C) so
D) rather
E) very

2 ) The bark of Drimys winteri is used as a substitute for pepper in cold and temperate regions of Chile and Argentina ………….. it is easily available.

A) which
B) of which
C) when
D) where
E) why

3 ) ………….. some can be prevented, the remainder can be improved within a few months.

A) While
B) Because
C) In spite of
D) Unless
E) Until

4 ) Sport fishing is recreational fishing ………….. the primary reward is the challenge of finding and catching the fish rather than the culinary or financial value of the fish’s flesh.

A) where
B) why
C) what
D) which
E) whoever

5 ) Cuthbert himself, though educated in the Irish tradition, followed his mentor Eata in accepting the Roman forms without apparent difficulty …………… the Synod of Whitby in 664.

A) As much
B) Even though
C) if
D) because
E) after

6 )  …………….. raising Chicago, and at first improving the health of the city, the untreated sewage and industrial waste now flowed into the Chicago River, then into Lake Michigan, polluting the primary source of fresh water for the city.

A) While
B) As far as
C) So long as
D) Unless
E) Until

7 ) …………..  the winter solstice nears, the threat of a major winter or snowstorm grows, and there have been major winter storms around the Thanksgiving holiday.

A) Even though
B) As
C) Whereas
D) By the time
E) Unless

8 ) ……………….the closed-loop circulation pattern with a lake breeze that moves back and forth across the city, it is thought to significantly increase low-level ozone counts.

A) In case of
B) Instead of
C) Because of
D) Just as
E) In spite of

9 )  For example, during the 2005 American League Division Series, for both home games between the Chicago White Sox and the Boston Red Sox, temperatures exceeded 80 °F (27 °C), …………… the fact that it was already well into October.

A) in account of
B) in case of
C) despite
D) as a result of
E) because of

10 ) …………… Chicago is known as the Windy City, it is in fact less windy than many other major American cities.

A) Before
B) Although
C) When
D) So long as
E) As far as


 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) B
2 ) D
3 ) A
4 ) A
5 ) E
6 ) A
7 ) B
8 ) C
9 ) C
10 ) B

 İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık