İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları Hakkında Alıştırma

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları Konusu

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) Native to the island, the pine is a key export industry for Norfolk Island, being a popular ornamental tree on mainland Australia, ……….. two related species grow, and also in Europe.

A) from which
B) that
C) where
D) what
E) which

2 )………………  such, residents of Norfolk Island are not represented in the Commonwealth Parliament of Australia, making them the only group of residents of an Australian state or territory not represented there.

A) Even though
B) As
C) So
D) As soon as
E) Even if

3 ) ………………  the removal of cats from Ascension Island, seabirds began to nest there again for the first time in over a hundred years.

A) In case
B) Since
C) After
D)  Even if
E) Just as

4 ) The albatrosses have been described as “the most legendary of birds”, and have a variety of myths and legends associated with them, and today it is widely considered unlucky to harm them, …………. the notion that sailors believed that is a myth.

A) tharefore
B) because
C) although
D) as well as
E) as far as

5 ) The case of Thurgot’s would-be successor Eadmer shows that Alexander’s wishes were not always accepted by the religious community, perhaps ………….. Eadmer had the backing of the Archbishop of Canterbury.

A) after
B) if
C) when
D) because
E) although

6 ) ……………… on the Farne Islands, he instituted special laws to protect the Eider ducks and other seabirds nesting on the islands.

A) Whenever
B) Whether
C) Because
D) Once
E) While

7 ) …………… considered “unofficial”, during the Dust Bowl years, Midway Airport recorded a record eight consecutive 100 °F-plus days in July, 1936.

A) Because
B) Since
C) After
D) Although
E) As soon as

8 ) In general play, the goalkeepers are the only players allowed to touch the ball with their hands or arms, …………. the field players typically use their feet to kick the ball, occasionally using other parts of their legs, their torso, or their head.

A) so
B) as well
C) while
D) so that
E) for

9 ) He grew up near the new offshoot from Lindisfarne at Melrose Abbey, which is today in Scotland ………. was then in Northumbria.

A) as much
B) so well
C) as well
D)  but
E) despite

10 ) ………… Cuthbert’s death, numerous miracles were attributed to his intercession and to intercessory prayer near his remains.

A) After
B) Because
C) If only
D) Although
E) Yet

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) B
3 ) C
4 ) C
5 ) D
6 ) E
7 ) D
8 ) C
9 ) D
10 ) A

 İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları