İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları Hakkında Bilgi

 İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları Konusu 

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) One night ………… still a boy, employed as a shepherd, he had a vision of the soul of Aidan being carried to heaven by angels, and later found out that Aidan had died that night.

A) When
B) After
C) Once
D) Because
E) While

2 ) Yandex  also…………….. its development center in Kiev in May 2007.

A)  was opened
B)  has  opened
C)  opened
D)  is opened
E) is opening

3 ) A few seconds ……….. that, a caption appeared on the frequency advertising the launch of the new channel, BBC Four the following day.

A) after
B) although
C) whereas
D) since
E) in case

4 ) In this story, the small details of a fishing trip are explored in great depth, ………… the landscape setting, and most obviously the swamp, are given cursory attention.

A) so
B) as
C) while
D) since
E) if only

5 ) ………… scheduled to begin shooting during the summer, production did not begin until mid-November 1933.

A) Because
B) Although
C) As soon as
D) provided
E) When

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları

6 ) ………………. the downfall of the Etruscans, Umbrians attempted to aid the Samnites in their struggle against Rome but communications with Samnium were impeded by the Roman fortress of Narni.

A) If only
B) Because
C) So long as
D) After
E) Although

7 ) ………… the Empire’s vast extent and long endurance, the institutions and culture of Rome had a profound and lasting influence on the development of language, religion, architecture, philosophy, law, and forms of government in the territory it governed, particularly Europe, and by means of European expansionism throughout the modern world.

A) In case of
B) Because of
C) In spite of
D) Instead of
E) As a result of

8) ………… the first emperor, Augustus took the official position that he had saved the Republic, and carefully framed his powers within republican constitutional principles.

A) By the time
B) As soon as
C) Even if
D) As
E) As though

9 )  It was ……….. the people by acclamation showed their approval of a new emperor, and also where they openly criticized the government, or clamoured for the removal of unpopular ministers.

A) what
B) how
C) whether
D) where
E) which

10 ) The last volcanic eruption outside the Big Island occurred at Haleakalā on Maui before the late 18th century, ………. it could have been hundreds of years earlier.

A) after
B) since
C) though
D) as
E) so

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) E
2 ) C
3 ) A
4 ) C
5 ) B
6 ) D
7 ) B
8 ) D
9 ) D
10 ) C
İngilizce Yds Çalışmaları Ve Sınavları