İngilizce Yds Denemeleri Hakkında Açıklama

İngilizce Yds Denemeleri Konusu

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

İngilizce Yds Denemeleri

1 ) This name was used in Turkish alongside Kostantiniyye, the more formal adaptation of the original Constantinople, during the period of Ottoman rule, ………… western languages mostly continued to refer to the city as Constantinople until the early 20th century.

A) whether
B)  while
C) once
D) by the time
E) in case

2 )………….. learning that he himself is a horcrux, Harry surrenders himself to Voldemort, who casts a killing curse at him.

A) Even though
B) Since
C) After
D) As though
E) As

3 ) Thus, the Arabian has conformation typical of other horse breeds built for speed and distance, such as the Thoroughbred, …………. the angle of the ilium is more oblique than that of the croup.

A) where
B) by which
C) that
D) when
E) why

4 ) ………… the Earth has significant continental glaciation in the Arctic and Antarctic, we are currently in a glacial minimum of a glaciation.

A) By the time
B) Even if
C) As if
D) Unless
E) Since

5 ) Similar to the “bubble boy” condition in humans, an affected foal is born with a complete lack of an immune system, and thus generally dies of an opportunistic infection, usually ………… the age of three months.

A) during
B) in
C) as
D) on
E) before

İngilizce Yds Denemeleri

6 ) This is a condition ……….. the occiput, atlas and axis vertebrae in the neck and at the base of the skull are fused or malformed.

A) where
B) when
C) whatever
D) whether
E) why

7 ) Because they faithfully returned to their master, though desperate with thirst, these mares became his favorites and were called Al Khamsa, meaning, the five.

A) has  returned / became
B) returned / has become
C) returned / became
D)  is returned / became
E) had been returned / became

8 ) …………. this is a different mechanism to the traditional view, the “predicted” periods over the last 400,000 years are nearly the same. The Muller and MacDonald theory, in turn, has been challenged by Jose Antonio Rial.

A) Although
B) As
C) So
D) Despite
E) Because of

9 ) Since  then, the world …………….cycles of glaciation with ice sheets advancing and retreating on 40,000- and 100,000-year time scales called glacial periods, glacials or glacial advances, and interglacial periods, interglacials or glacial retreats.

A) has been seen
B)  was seen
C) is being seen
D) has seen
E) saw

10 ) …………. the herd reached the water, Muhammad called for the horses to return to him.

A) Although
B) Before
C) Because
D) Unless
E) In case

İngilizce Yds Denemeleri

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) B
2 ) C
3 ) A
4 ) E
5 ) E
6 ) A
7 ) C
8 ) A
9 ) D
10 ) B

İngilizce Yds Denemeleri