İngilizce Yds Exercises Ve Çalışmalar hakkında 

İngilizce Yds Exercises Ve Çalışmalar Konusu


1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) ……… optics can be used to remove unwanted visible light that contaminates the VUV, in general, detectors can be limited by their response to non-VUV radiation, and the development of “solar-blind” devices has been an important area of research.

A) What
B) How
C) Whether
D) While
E) In case

2 ) His academic career was pursued mostly in the U.S. ……… the rise of the Nazi regime.

A) although
B) whereas
C) after
D) when
E) even if

3 ) ……….. he wrote about numerous time periods and themes in art, he is best remembered for his commentary on sculpture from the late Middle Ages and early Renaissance, at which time he saw evidence of capitalism emerging and feudalism declining.

A) If only
B) In case
C) Because
D) Unless
E) Although

4 ) ………… opposed to iconography which seeks to identify meaning, semiotics is concerned with how meaning is created.

A) Even though
B) As
C) After
D) While
E) Yet

5 ) Womanism emerged ………… early feminist movements were largely white and middle-class.

A) as
B) since
C) as well as
D) so long as
E) after

İngilizce Yds Exercises Ve Çalışmalar

6 )……………… it became clear that Elias wouldn’t show up to the first show, the band published a statement 30 minutes before show time.

A) While
B)  When
C) Even though
D) Because
E) As though

7 ) Atari is a corporate and brand name owned by several entities ………… its inception in 1972.

A) for
B) since
C) in
D) ın contrast
E) according to

8 ) ………… Bushnell incorporated Atari in June 1972, Syzygy Company was never formally incorporated.

A) However
B) As if
C) In case
D) As
E) While

9 ) ………… Atari’s official incorporation, Bushnell wrote down several words from the game go, eventually choosing atari, a term which in the context of the game means a state where a stone or group of stones is imminently in danger of being taken by one’s opponent.

A) Whatever
B) Whether
C) Which
D) Whereas
E) Before

10 ) ………… Charles Frederick Voegelin pointed out, if “culture” is reduced to “learned behavior,” then all animals have culture.

A) So
B) Although
C) As
D) Whenever
E)  By the time

İngilizce Yds Exercises Ve Çalışmalar

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) D
2 ) C
3 ) E
4 ) B
5 ) E
6 ) B
7 ) B
8 ) B
9 ) E
10 ) C

Yds Exercises Ve Çalışmalar