Yds İngilizce Exercises Ve Denemeleri Konusu

İngilizce Yds Exercises Ve Denemeleri hakkında

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) ………… proceedings of the Toro conference are missing, it is almost certain that Vespucci articulated his recent “New World” thesis to his fellow navigators there.

A) Because
B) As
C) In case
D) Once
E) Although

2 ) The British infantry retained their scarlet tunics for parade and “walking out” wear ……….. the bulk of French regiments wore red trousers with dark or light blue tunics.

A) as well as
B) while
C) as
D) so
E) as much as

3 ) ………….. concluding the tour supporting Statues, Moloko mutually parted ways, with Murphy launching a solo career.

A) Even though
B) After
C) As long as
D) If
E)  Whereas

4 ) The Kingdom of Ireland was a settler state, with the King of Ireland being the same person as the King of England and, ……….. the 1603 ascension of the Stuart dynasty, the King of Scotland.

A) for
B) so
C) yet
D) since
E) as

5 )…………..  the veracity of these allegations is disputed,the Belgian Ministry of Justice accused him of it, subsequently arresting him, and he was forced to flee back to France, where, with a new republican government in power, he believed that he would be safe.

A) As
B) since
C) Although
D) Once
E) As if

6 )…………….  Hegel saw the “spirit” as driving history, Marx saw this as an unnecessary mystification, obscuring the reality of humanity and its physical actions shaping the world.

A) Whether
B) Where
C) Just as
D) Whatever
E) How

7 ) …………….. inspired by French socialist and sociological thought, Marx criticised utopian socialists, arguing that their favoured small-scale socialistic communities would be bound to marginalisation and poverty, and that only a large-scale change in the economic system can bring about real change.

A) Since
B) Though
C) When
D) As
E)  Providing that

8 ) Dried ground pepper has been used ………….. antiquity for both its flavour and as a medicine.

A) since
B) although
C) when
D) once
E) as if

9 ) …………. European colonization, most of Norfolk Island was covered with subtropical rain forest, the canopy of which was made of Araucaria heterophylla.

A) Before
B) Even if
C) Even though
D) So
E) As soon as

10 ) ………… the environmental degradation, the lack of feral cats and rats on the island has allowed some animals to persist there after having become extinct on Norfolk; however, there are extinct species who lived on both islands such as the Norfolk Kaka.

A) Owing to
B) According to
C) In case of
D) İnstead of
E) Despite

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) E
2 ) B
3 ) B
4 ) D
5 ) C
6 ) B
7 ) B
8 ) A
9 ) A
10 ) E
İngilizce Yds Exercises Ve Denemeleri