İngilizce Yds Exercises Ve Denemesi Konusu

 İngilizce Yds Exercises Ve Denemesi Hakkında

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

 

1 ) …………. he was enrolled as a student in Latin and Greek, he instructed classes himself in return for board and £10 per session.

A) Because
B) Since
C) In case
D)  Although
E) Unless

2 ) ……….. it became generally accepted after Vespucci that Columbus’s discoveries were not Asia but a “New World”, the geographic relationship between the two continents was still unclear.

A) As
B) As long as
C) While
D) Before
E) Just as

3 ) It can at times be difficult to separate the two feeding behaviours, for example, ………… parasitic species prey on a host organism and then lay their eggs on it for their offspring to feed on its decaying corpse.

A) that
B) which
C) why
D) who
E) where

4 ) The Books Division of the University of Chicago Press ………………. books for scholars, students, and general readers  since 1892 and has published over 11,000 books since its founding.

A) had been publishing
B) is publishing
C) has been published
D) has been publishing
E) was publishing

5 )  ………… the commutation system was in place, many states were not able to provide an ample supply of uniforms and captured federal uniforms were common.

A) So long as
B) Just before
C) While
D) Once
E) After

6 ) ………… their breakup, they recorded and released their fourth studio album, Statues.

A) As if
B) After
C) Just as
D) Since
E) Unless

7 )  …………. their age difference, he sweeps her off her feet with huge romantic gestures and shows her the foreign pockets of New York that she has never seen before.

A) Despite
B) Owing to
C) In accordance with
D) In  case of
E) Instead of

8 ) …………. the epicontinental Sundance Sea left marine deposits in parts of the northern plains of the United States and Canada during the late Jurassic, most exposed sediments from this period are continental, such as the alluvial deposits of the Morrison Formation.

A) Before
B) Though
C) As soon as
D) As well as
E) As far as

9 ) ………… the Jurassic proceeded, larger and more iconic groups of dinosaurs like sauropods and ornithopods proliferated in Africa.

A) Once
B) If
C) Unless
D) As
E) Whenever

10 ) …………  appearing in the Mad Max and Lethal Weapon series, Gibson went on to direct and star in the Academy Award-winning Braveheart. In 2004.

A) Only if
B) Until
C) Unless
D) After
E) Whereas

 

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) D
2 ) C
3 ) E
4 ) D
5 ) C
6 ) B
7 ) A
8 ) B
9 ) D
10 )D

Yds Exercises Ve Denemesi