İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar Hakkında Bilgi

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar Konusu 

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar

1 )…………  the city withstood a siege, Heraclius campaigned deep into Persian territory and briefly restored the status quo in 628, when the Persians surrendered all their conquests.

A) Because
B) Since
C) While
D) Once
E) Until

2 ) …………. the last glacial period ended more than 8,000 years ago, its effects can still be felt today.

A) Unless
B) Even if
C) Since
D) Although
E) As

3 ) Series creator Mike Bullen’s working relationship with Granada Television began in 1994 ………… his agent sold his first screenplay, a one-off comedy-drama called The Perfect Match,

A) in case
B) as though
C) since
D) when
E) because

4 ) ………… Pete and Jenny’s baby is born in Episode 1, the couple have a hard time getting any sleep.

A) After
B) Inasmuchas
C) Whereas
D) While
E) If only

5 ) In Episode 6, all three couples see in the new millennium on a trip to Lindisfarne, …………… Pete and Jenny’s relationship worsens again as the others’ improve.

A) when
B) by which
C) why
D) what
E) where

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar

6 ) Baxendale was best known for her role inCardiac Arrest and was hesitant to star as Rachel …………… she did not believe she could perform comedy.

A) after
B) before
C) although
D) whereas
E) because

7 ) ……………all receiving equal billing in the credits, the original principal cast members were paid different salaries in the first few years.

A) Because of
B) Despite
C) Owing to
D) By the time
E) Since

8 )………………  pink is roughly considered just as a tint of red, most variations of pink lie between red, white and magenta colors.

A) Although
B) By the time
C) As soon as
D) As long as
E) Even if

9 ) ………… the 20th century, European countries varied, with some assigning colors based on the baby’s complexion, and others assigning pink sometimes to boys and sometimes to girls.

A) Despite
B) Owing to
C) According to
D) Before
E) In accordance with

10 ) …………..  he gets a new job he and Rachel are told they will be evicted from their house after their landlord died.

A) After
B) Whereas
C) While
D) So long as
E) Unless

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) D
3 ) D
4 ) A
5 ) E
6 ) E
7 ) B
8 ) A
9 ) D
10 ) A


İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar