İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar Konusu

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar Hakkında

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) …………. raising several severe charges against Raffles, Farquhar was ultimately unable to discredit him; he was denied a chance to be restored to Singapore, but was given a military promotion instead.

A) Owing to
B) According to
C) Because of
D) Instead of
E) Despite

2 ) According to popular lore, Fritos hail from San Antonio, Texas, ……….. Elmer Doolin, who apparently had an obsession with making a snack based on corn that wouldn’t go stale too quickly.

A) which
B) that
C) where
D) whatever
E) when

3 ) While  Silva also …………….. as a museum curator, and Nelson as a casting director, they ………….as radio producers ever since meeting.

A)  is working / have collaborated
B)  works / have been collaborated
C)  worked / collaborated
D)  was working / have collaborated
E) works / have collaborated

4 ) In the southern states,…………… the climate and sociological conditions differed from the north, the kitchen was often relegated to an outbuilding, separate from the big house.

A) whatever
B) that
C) of which
D) why
E)  where

5 ) ) Because of this, these middle-class kitchens were often more homely than those of the upper class, …………………..the kitchen was a work-only room occupied only by the servants.

A) that
B) which
C) where
D) by which
E) when

İngilizce Yds Exercises Ve Sınavlar

6 ) ………… the semi-final and grand final there are after-show parties, held either in a facility in the venue complex or in another suitable location within the city.

A) After
B) Even though
C) Whereas
D) Even if
E) In case

7 )  Many families also appreciated the trend towards open kitchens, as it made it easier for the parents to supervise the children …………. cooking and clear up spills.

A) whether
B) furthermore
C) while
D) so
E) as

8 ) Daidokoro is the place …………. food is prepared in a Japanese house.

A) where
B) whether
C) what is more
D) which
E) why

9 ) ………… this “work kitchen” and variants derived from it were a great success for tenement buildings, home owners had different demands and did not want to be constrained by a 6.4 m² kitchen.

A) After
B) Because
C) As long  as
D) Since
E) While

10 ) …………. Foraker’s defeat for the presidential nomination, he began work to gain re-election to the Senate.

A) So long as
B) After
C) As though
D) Just as
E) In case

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) E
2 ) C
3 ) E
4 ) E
5 ) C
6 ) A
7 ) C
8 ) A
9 ) E
10 ) B
Yds Exercises Ve Sınavlar