İngilizce Yds Exercises ( Yds Deneme) Konusu

 İngilizce Yds Exercises ( Yds Deneme) hakkında 

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) The dish actually had no name until some rowdy sailors from Hamburg named the meat on a bun ……….. themselves years later”, noting also that this claim is subject to dispute.

A) after
B) since
C) as
D) in case
E) just as

2 ) ……….. the album managed sales of over eight million copies globally, Emotions failed to reach the commercial and critical heights of its predecessor.

A) When
B) By the time
C) Because
D) If
E) Though

3 ) ………… Burger King moved to expand its operations into Australia, it found that its business name was already trademarked by a takeaway food shop in Adelaide.

A) Because of
B) Despite
C) When
D) While
E) Unless

4 ) ………… praised for Carey’s improved songwriting, production and new sound, the album was criticized for its material, which many felt was noticeably weaker than her debut.

A) As long as
B) Since
C) As
D) While
E) Once

5 )…………..  the end of World War II, efforts have been made both by the government and by the public to be more responsive to Aboriginal rights and needs.

A) Even if
B) Even though
C) In case
D) Whereas
E) Since

İngilizce Yds Exercises ( Yds Deneme)

6 ) Wolverine was tough for Jackman to portray ………….. he had few lines, but a lot of emotion to convey in them.

A) whereas
B) because
C) while
D) as soon as
E) just as

7 ) ……….. the release of her first feature film Glitter , she suffered a physical and emotional breakdown and was hospitalized for severe exhaustion.

A) Whereas
B) While
C) Before
D) Unless
E) Even if

8 )  He began his career in entertainment as a casting director and manager ………. a chance meeting with a Hollywood producer, working on such projects asUnder the Cherry Moon and Purple Rain.

A) since
B) just as
C) although
D) after
E) as if

9 )  Carey was also named the best-selling female artist ……….the millennium ……………. 2000.

A) with / for
B) by / at
C) of / in
D) about / on
E) at / into

10 ) ………… Carey explained that due to her stage fright, and the general strenuous nature of her songs, a tour sounded very daunting, speculation grew that Carey was a “studio worm”.

A) Although
B) Before
C) Unless
D) When
E) Until

İngilizce Yds Exercises ( Yds Deneme)

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) A
2 ) E
3 ) C
4 ) D
5 ) E
6 ) B
7 ) C
8 ) D
9 ) C
10 ) A

 Yds Exercises ( Yds Deneme)