İngilizce , Yds Hazırlık Ve Denemeleri

İNGİLİZCE YDS DENEME

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) …………….cylinders continued in use for some time, Emile Berliner developed the disc phonograph in 1887.

A) Since B) As C) Although D) So that E) As soon as

2 ) ……….. its creation, WHO has been responsible for playing a leading role in the eradication of smallpox. A) Even though B) Since C) Even if D) Once E) Unless

3 ) ………………. over two decades of fighting smallpox, the WHO declared in 1980 that the disease had been eradicated – the first disease in history to be eliminated by human effort.

A) Moreover B) So long as C) Whereas D) Whenever E) After

4 ) …………….. WHO dropped its commitment to a global malaria eradication campaign in the 1970s as too ambitious, it retains a strong commitment to malaria control.

A) Although B) Because C) ıf D) So that E) As a result

5 ) The symbol has continued to be used in modern times,…………………. it is associated with medicine and health care, yet frequently confused with the staff of the god Hermes, the caduceus.

A) that B) when C) why D)  where E) of which

6 ) Since the mid-20th century Witchcraft has become the designation of a branch of contemporary Paganism, most notably including Wiccan traditions,…………. claim to practice a revival of pre-Abramic spirituality.

A) that B) whom C) whatever D) which E) who

7 ) In the Meatu district of Tanzania, half of all murders are “witch-killings”……………..particularly albinos are often murdered for their body parts on the advice of witch doctors in order to produce powerful amulets that are believed to protect against witchcraft and make the owner prosper in life.

A) while B) when C) since D) unless E) once

8 ) ……………. its impressive size, the OED is neither the world’s largest nor the earliest exhaustive dictionary of a language.

A) Owing to B) Despite C) Such as D) As well E) Like

9 )…………….. enthusiastic, the volunteers were not well trained and often made inconsistent and arbitrary selections.

A) Provided
B) Once C)  While D) Since E) As

10 ) ………………….no attendance records for the period survive, most biographers agree that Shakespeare was probably educated at the King’s New School in Stratford, a free school chartered in 1553.

A) As B) Because C) As soon as D) Although E) When

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)
1 ) C 2 ) B 3 )E 4 ) A 5 )D 6 ) E 7 ) A 8 ) B 9 ) C 10 )D

İngilizce , Yds Hazırlık Ve Denemeleri