İngilizce Yds Hazırlık Ve Yds Exercises Hakkında

 İngilizce Yds Hazırlık Ve Yds Exercises Konusu
 

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) Florida’s energy production is 6% of the nation’s total energy output,………….. total production of pollutants is lower, with figures of 5.6% for nitrogen oxide, 5.1% for carbon dioxide, and 3.5% for sulfur dioxide.

A) since
B) just as
C) while
D) as
E) when

2 ) Before the American Civil War, ……………..slavery was legal, and during the Reconstruction era that followed, blacks made up nearly half of the state’s population.

A) although
B) when
C) whereas
D) since
E) even if

3 ) Since 1952, although a majority of voters ……………. Democrats, the state…………………  for the Republican presidential candidate in every election except for the 1964.

A) are registered / has voted
B) has been registered / has voted
C) registered /  voted
D) were registered / has voted
E)  has registered / voted

4 ) …………………..the Democratic advantage in registration, as of 2008, Republicans controlled the governorship and most other statewide elective offices; both houses of the state legislature.

A) Owing to
B) Because of
C) According to
D) Despite
E) In contrast

5 ) ………………… the collective effect on the insurance industry of the hurricane claims of 2004, homeowners insurance has risen 40% to 60% and deductibles have risen.

A) As a result of
B) In spite of
C) In case of
D) Instead of
E) Because of

6 ) Before European settlers……………in 1536, Orlando……….. sparsely …………..by the Creek and other Native American tribes.

A) arrived / was ……….populated
B) has arrived / is ……….populated
C) arrived / has been ……….populated
D) was arriving / was ……….populated
E) arrived / had……….populated

7 ) After Mosquito County ………….. in 1845, Orlando …………… the county seat of the new Orange County in 1856.

A) was divided /has  become
B)  divided / became
C) was divided / became
D) was dividing / became
E) has been divided / has become

8 ) Also, just south of the airport in the Boggy Creek area was 150 acres ………… property homesteaded ………. the late 19th century by the Ward family.

A) of / in
B) by / of
C) of / through
D) at / onto
E) about / with

9 ) …………………Disney had considered the regions of Miami and Tampa for his park, one of the major reasons behind his decision not to locate there was due to hurricanes – Orlando’s inland location.

A) If only
B) In case
C) Because
D) Although
E) Whether

10 )……………… the winter season is dry and freezing temperatures usually occur only after cold fronts have passed, snow is exceptionally rare.

A) Even though
B) Whereas
C) As if
D) Once
E) Because

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) B
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) A
7 ) C
8 ) A
9 ) D
10 )E

 

İngilizce Dersleri 
Yds Hazırlık Ve Yds Exercises