İngilizce Yds Sınavı Ve Yds Çalışmaları Hakkında

İngilizce , Yds Sınavı Ve Yds Çalışmaları Konusu

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) ………………the American period, the name Philippines began to appear and it has since become the country’s common name.

A) In
B) Of
C) In case of
D) During
E) Owing to

2 ) The color was unofficially adopted by an 1875 vote of the student body, ……………………. the association with some form of red can be traced back to 1858.

A) after
B) because
C) as
D) once
E) although

3 ) Killer whales have also been portrayed in film, though to a lesser extent than bottlenose dolphins.

A) unless
B)  though
C) as though
D) in case
E) as far as

4) ………….Moscow’s cold local climate, winter sports have a large following as well.

A) Instead of
B) In contrast
C) Because of
D) In spite of
E) As a result of

5 ) Since then, the Philippines ………………an often tumultuous experience with democracy, with popular “people power” movements overthrowing a dictatorship in one instance but also underlining the institutional weaknesses of its constitutional republic in others.

A) has had
B) had had
C) had
D) will have
E) is having

6 ) …………………………….the cardinals have historically gathered at a handful of other locations within Rome and beyond, only five elections since 1455 have been held outside the Apostolic Palace.

A) So long as
B) As well as
C) Although
D) Once
E) Unless

7 ) Before it …………….as a separate species in 2003, it……………… as a subspecies of the Common Firecrest.

A) recognised / classified
B) will be  recognised / was classified
C ) has been  recognised / is classified
D) was recognised / was classified
E) was recognised / hab been classified

8 ) Birds also have unique digestive and respiratory systems ………… are highly adapted for flight.

A) in  which
B) whose
C) who
D) where
E)  that

9 ) The dorsal fin, in those species that have one, provides stability while swimming.

A) while
B) since
C) because
D) unless
E) as if

10 ) After the innermost tertiaries ……………, the secondaries starting from the innermost ……….. to drop and this proceeds to the outer feathers.

A) will be moulted / begin
B) are moulted / has begun
C) are moulted / has been begun
D) are moulted / begin
E) are moulted / began

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) D
2 ) E
3 ) B
4 ) C
5 ) A
6 ) C
7 ) D
8 ) E
9 ) A
10 ) D

 

İngilizce
Yds Sınavı Ve Yds Çalışmaları