İngilizce Yds Ve Yds Hazırlık Sınavı Hakkında

İngilizce , Yds Ve Yds Hazırlık Sınavı Soruları

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 )……………………… these five consecutive successes, Real was permanently awarded the original cup and earning the right to wear the UEFA badge of honour.

A) Even though
B) Even if
C)As though
D) Just as
E) After

2 ) Water from the Susurluk, Biga and Gonen Rivers also reduces the salinity of the sea, ……………with less influence than on the Black Sea.

A) so
B)  though
C) for
D) as
E) according to

3 ) It changed a few times…………………  coming permanently under Ottoman control in 1362.

A) Whenever
B) So long as
C) Whatever
D) since
E) before

4 )The Tekirdağ area is the site of many holiday homes, ………..the city is only two hours drive from Istanbul via a new four-lane highway.

A) as
B) while
C) whereas
D) because of
E) once

5 ) …………… snowfall stays on the ground for a series of years uninterrupted, the snowpack develops into a mass of ice called glacier.

A) Unless
B) Even though
C) Just as
D)  If
E) As soon as

6 ) Clays, desert dust and biological particles may be effective ………………to what extent is unclear.

A) before
B) after
C) although
D) in case
E) whatever

7 )………….. working as a physical education teacher and spells working as a youth team coach, a scout, and an assistant manager in the early 1990s, he became an interpreter for Sir Bobby Robson.

A) After
B) Even though
C) Even if
D) In case
E) Unless

8 ) In his second year Chelsea retained the Premier League and in 2006–07 he took the club to an FA Cup and League Cup double, …………… they finished as league runners-up.

A) while
B) because
C) since
D)  though
E) even if

9 )It was also at West Bromwich Albion that Robson ……….. future England international and assistant coach Don Howe.

A) has met
B) has been met
C) met
D) was meeting
E) meets

10 ) On 7 July 2006, Robson was named as honorary president of Ipswich Town Football Club, the first since Lady Blanche Cobbold…………. had died in 1987.

A) which
B) by which
C) whose
D) whom
E) who

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) E
2 ) B
3 ) E
4 ) A
5 ) D
6 ) C
7 ) A
8 ) C
9 ) D
10 )E


İngilizce
Yds Ve Yds Hazırlık Sınavı