Yds Ve Yds Sınav Denemeleri Hakkında

İngilizce, Yds Ve Yds Sınav Denemeleri konusu

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) Chief designer Chris Bangle announced his departure from BMW in February 2009, ………… serving on the design team for nearly seventeen years.

A) as well
B) suc as
C) so
D) after
E) for

2 ) …………… its inception, Mercedes-Benz had maintained a reputation for its quality and durability.

A) In case of
B)  In spite of
C) As a result of
D) Instead of
E) Since

3 ) ………….there is a shallow near surface layer that is below freezing, freezing rain will result.

A) If
B) If only
C) Unless
D) Although
E) Whereas

4 ) The Solar Maximum Mission subsequently acquired thousands of images of the solar corona……………….re-entering the Earth’s atmosphere in June 1989.

A) even though
B) therefore
C) in case
D) before
E) just as

5 ) ……………….. significant research was done, the abundance determination of some iron group elements was still difficult at least as far as 1978 because of their hyperfine structures.

A) Once
B) When
C) Unles
D) So long as
E) Although

6 ) This indicates that one or more supernovae………………..near the location where the Sun formed.

A) could have occured
B) must have been occurred
C) must have occurred
D) might have occurred
E) need have occurred

7 ) Before it even ………….a red giant, the luminosity of the sun ……….. nearly doubled and the Earth will be  hotter than Venus is today.

A) became / would have
B) becomes / will have to
C) becomes / will have
D) becomes / will have been
E) becomes / would have

8 ) Dolphins are often regarded as one of Earth’s most intelligent animals, …………..it is hard to say just how intelligent.

A) so
B) as
C) for
D) owing to
E) though

9 ) The main spoken language is Spanish, ………………… a significant number of Peruvians speak Quechua or other native languages.

A) although
B) since
C) because
D) when
E) as if

10 ) Dolphin copulation happens belly to belly; ……………many species engage in lengthy foreplay, the actual act is usually brief, but may be repeated several times within a short timespan.

A) unless
B) though
C) as soon as
D) if
E) so that

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) D
2 ) E
3 ) A
4 ) D
5 ) E
6 ) C
7 ) C
8 ) E
9 ) A
10 ) B

 

 İngilizce Dersleri                 
Yds Ve Yds Sınav Denemeleri