İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık Hakkında Bilgi

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık Konusu 

 

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) At this time the Theodosian Walls kept the city impregnable from the land, …………. a newly discovered incendiary substance known as “Greek Fire” allowed the Byzantine navy to destroy the Arab fleets and keep the city supplied. In the second siege, decisive help was rendered by the Bulgars.

A) so
B) as
C) while
D) therefore
E) since

2 ) …………… the Ottoman conquest of Constantinople, the building remained intact up to the end of the fifteenth century.

A) Yet
B) Because
C) Since
D) After
E) Even if

3 ) ……………. the islands are so far from other land habitats, life before human activity is said to have arrived by the “3 W’s”: wind, waves, and wings.

A) Since
B) Because
C)  After
D) Even if
E) Yet

4 ) ……….. Cook’s visit and the publication of several books relating his voyages, the Hawaiian islands received many European visitors: explorers, traders, and eventually whalers who found the islands a convenient harbor and source of supplies.

A) Just as
B) After
C) Since
D) In case
E) As long as

5 ) Instead, …………. the opposition of a majority of Native Hawaiians the Newlands Resolution was used to annex the Republic to the United States and it became the Territory of Hawaii.

A) despite
B) because of
C) according to
D) in addition to
E) as much

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık

6 )…………… they were born in a U.S. territory, they were legal U.S. citizens. The Hawaii Republican Party, strongly supported by plantation owners, was voted out of office.

A) Even though
B) By the time
C) Before
D) Because
E) As far as

7 ) Harry also encounters the school’s potions master, Severus Snape,…………. displays a deep and abiding dislike for him.

A) whom
B) which
C) who
D) what
E) whenever

8 ) …………….. the timely arrival of members of the Order of the Phoenix saves the children’s lives, Sirius Black is killed in the conflict.

A) In spite of
B) In case of
C) Although
D) Because
E) When

9 )  …………. Rowling’s statement that she did not have any particular age group in mind when beginning to write the Harry Potter books, the publishers initially targeted children aged nine to eleven.

A) Owing to
B) Because of
C) Once
D) Unless
E) Despite

10 ) In 2000, shortly ………… the publication of Harry Potter and the Goblet of Fire, the previous three Harry Potter books topped the New York Times fiction best-seller list and a third of the entries were children’s books.

A) before
B) as long as
C) unless
D) whereas
E) what

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) D
3 ) B
4 ) B
5 ) A
6 ) D
7 ) C
8 ) C
9 ) E
10 ) A

 

İngilizce Yds Çalışmaları Ve Hazırlık