İngilizce Dersleri, YDS Exercises Ve Hazırlık Çalışmaları

İngilizce Dersleri, Yds Exercises Ve Hazırlık Alıştırmaları

1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

1 ) The city and its surroundings came under English control in 1664 and were renamed New York …….. King Charles II of England granted the lands to his brother, theDuke of York.

A) due to
B) whereever
C) after
D) unless
E) as if

2 ) Islais Creek and Mission Creek, have been culverted and built over, ……….. the Public Utilities Commission is studying proposals to daylight or restore some creeks.

A) despite
B) although
C) obviously
D) due to
E) as for

3 ) One World Trade Center, formerly known ………… the Freedom Tower, is also under construction, as well as the other planned buildings on the site.

A) as
B) however
C) whereas
D) while
E) in case

4 ) …………… New York City’s consolidation in 1898, Manhattan has been governed by the New York City Charter, which has provided for a strong mayor-council system since its revision in 1989.

A) Just as
B) Even though
C) If
D) Which
E) Since

5 ) ………….. the end of the war, many military personnel returning from service abroad and civilians who had originally come to work decided to stay.

A) Even though
B) If only
C) even if
D) After
E) Whereas

Yds Exercises Ve Hazırlık

6 ) …………. San Francisco has low crime for a city its size, it is not crime-free. In 2011, 50 murders were reported, which is 6.1 per 100,000 people.

A) Even
B) As if
C) Although
D) Since
E) Consiquently

7 ) In January 2003, Obama became chairman of the Illinois Senate’s Health and Human Services Committee ……….. Democrats, after a decade in the minority, regained a majority.

A) as long as
B) unless
C) until
D) when
E) ın contrast

8 )  He also became Chairman …….. the Senate’s subcommittee …….. European Affair.

A) for / with
B) from / by
C) to / about
D) of / on
E) in / on

9 ) ………. spending and loan guarantees from the Federal Reserve and the Treasury Department authorized by the Bush and Obama administrations totaled about $11.5 trillion, only $3 trillion had been spent by the end of November 2009.

A) Before
B) Once
C) until
D) Although
E) unles

10 ) It would also make it illegal………….. insurers to drop sick people or deny them coverage for pre-existing conditions, and require every American ……….carry health coverage.

A) of / at
B) from / at
C) on / with
D) in / by
E) for /

Yds Exercises Ve Hazırlık

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) C
2 ) B
3 ) A
4 ) E
5 ) D
6 ) C
7 ) D
8 ) D
9 ) D
10 ) E

 İngilizce,Yds Exercises Ve Hazırlık