İngilizce Yds Sınavı ( Deneme İçin)

 İngilizce Yds Sınavı ( Deneme İçin) Bilgi

 1 –  İngilizce Dersleri ( Bireysel – Özel  İngilizce Dersleri  )
2 –  İngilizce Dersleri ( 4 kişi ile yapılan grup İngilizce Dersleri  )

Yds Sınavı ( Deneme İçin)

1 ) A hamburger also called a hamburger sandwich, burger or hamburg is a sandwich consisting…………. a cooked patty ground meat usually placed inside a sliced hamburger bun.

A) in
B) at
C) for
D) of
E) by

2 ) Advances in photographic reproduction and printing techniques …………. World War II increased the ability of reproductions of artworks.

A) because
B) after
C) as
D) since
E) unless

3 ) ………….. personal reminiscences of art and artists have long been written and read it was Giorgio Vasari, the Tuscan painter, sculptor and author of the Lives of the Painters, who wrote the first true history of art.

A) After
B) As soon as
C) Unless
D) In case
E) While

4 ) ……… some critics, like Josh Ozersky, a food editor for New York Magazine claims that this sandwich was not a hamburger because the bread is toasted.

A) Because
B) So
C) Providing
D) Though
E) If

5 ) Nagreen was fifteen when he reportedly made sandwiches out of meatballs that he was selling at the 1885 Seymour Fair, …………. customers could eat while walking.

A) as well
B) so that
C) so much
D) such
E) as much

Yds Sınavı ( Deneme İçin)

6 ) Andrew Klein. Though historian Joseph Streamer wrote that the meat was from Stein’s market not Klein’s; …………. Stein having sold the market in 1874.

A) despite
B) owing to
C) because of
D) since
E) when

7 ) Also the New York Tribune namelessly attributed the innovation ………..the hamburger to the stand ………the pike.

A) in / at
B) of / on
C) about / at
D) to / by
E) with / for

8 ) ………… the potential for food-borne illness, the USDA recommends hamburgers be cooked to an internal temperature of 170 °F.

A) In case of
B) In spite of
C) as a result of
D) in accordance with
E) because of

9 ) ………….cooked to this temperature, they are considered well-done.

A) Unless
B) Once
C) If
D) After
E) Although

10 ) His parents divorced when he was eight, and Jackman remained in Australia with his father and Jackman’s two brothers, ………..his mother moved back to England with Jackman’s two sisters.

A) owing to
B) so
C) as
D) like
E) while

Yds Sınavı ( Deneme İçin)

CORRECT ANSWERS (DOĞRU YANITLAR)

1 ) D
2 ) B
3 ) E
4 ) D
5 ) B
6 ) A
7 ) B
8 ) E
9 ) C
10 ) E

 

Yds Sınavı ( Deneme İçin)